قبل از بکینگ پودر از پودر کربنات پتاسیم به تیتر استدلال فرآیند در نان و شیرینی زنجفیلی استفاده می شد. قبل از دوره صنعتي، پتاس از طريق شستن خاکستر چوب در گلدان بدست مي آمد (از اين رو نام “خاکستر گلدان”). از لحاظ تاریخی، خاکستر مروارید اصلی پختن پتاس در یک کوره به جهت از در میان بردن ناخالصیها ساخت شده است. در دمای اتاق، کربنات پتاسیم یک ماده جامد سفید رنگ است. همین مخلوط برای کمتر اسیدیته مواد خوراکی و نگهداری رنگ میوه ها در حین فرآیند خشک کردن هم مورد به کارگیری قرار می گیرد. کربنات پتاسیم در کود کشاورزی به طور گسترده ای در ساخت میوه و سبزیجات به کارگیری می شود. به عامل انحصار منابع مواد خام، نمی تواند صنعتی شده و به میزان بسیار ساخت شود. به نحوه حیرت انگیزی، مقدار پتاس ساخت شده در جهان در هر سال بیش از 30 میلیون بدن است. تولید پتاس مسیری طولانی را طی کرده است. فرآوری مدرن، مثل جرم پتاس، فرم پتاسیمی را که به راحتی در دسترس است ساخت می کند و پتاس گرانول را به جهت استفاده های بی شماری باز می گذارد. ایجاد تجاری همین ماده از الکترولیز محلول کلرید پتاسیم مطابق واکنش زیر به دست می آید. هیچ مورد تجاری مناسب تجاری وجود ندارد که به اندازه پتاسیم به خاک کمک نماید و همین عنصر را برای محصولات کشاورزی دوچندان با ارزش سازد. کلیدی بهبود تندرست کلی، مقاومت ریشه، مقاومت در برابر بیماری و میزان عملکرد، بلوغ مناسب گیاه را تضمین می کند. علاوه بر این، می تواند دمای خاک را افزایش دهد، اسیدیته خاک را خنثی نماید و باعث پرورش محصولات در گوشه و کنار مطلوب pH خاک شود. این ماده از گیاهان استخراج می شود، همچنین خصوصیات فیزیکی شیمیایی کودهای قلیایی گرم و سرعت بالا و فیزیولوژیک حاوی بیونیک گیاهی، فاکتور مقاومت، پیشگیری و درمان ضدعفونی کننده خاک و آفت خوب زیرزمینی را دارد. مشخصه کاربردی آن، کاربرد آن در عمده زمینه ها به ویژه شیشه، سرامیک، ایجاد سیلیکات پتاسیم و بی کربنات پتاسیم، مواد دارویی، صنایع غذایی، شوینده ها و پاک کننده ها، مواد شیمیایی عکس برداری، کودها و آفت کش های کشاورزی، خالص سازی گاز، افزودنی های لاستیک، کریستال های پلیمری، بازدارنده های خوردگی، سیمان و منسوجات را ممکن می سازد. چنانچه شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید دیتاها بیشتری در آیتم کربنات پتاسیم گرانول بدست آورید به وبسایت ما مراجعه کنید.