طرز تهیه 186 مدل انواع نوشیدنی سرد و گرم

مواد اول و روش تهیه بایجیگور مضاعف آسان است؛ پس اگر هوا سرد میباشد یا این که باران میآید، به سراغ تهیه نوشیدنی ویژه بایجیگور بروید و آن را برای اعضای خانواده خود درست کنید؛ عطر و بوی متفاوتی این نوشیدنی و طعم پرادویه آن، کنجکاوی اشخاص را برمیانگیزد. ممکن هست در ابتدای مزه نمودن چای سفید، متوجه طعم آن نشوید؛ البته کافی است پس از خوردن جرعه اولیه یه خرده طاقت نمایید تا در انتهای زبانتان، طعم ملایم شیرینی را حس کنید. معمولا ادویههایی نظیر هل، دارچین، زنجبیل، میخک و زعفران برای طعم دادن به قهوه عربی استفاده میشوند. قهوه سپید ایپوه به طور معمول اصلی شیر تغلیظ شده درست می گردد و باید مقداری کف بر روی آن تولید شود. معمولا همین نوشیدنی غلیظ میباشد و مثل آبمیوهها نوشیدنی oshee رقیق نیست. دقت داشته باشید که قهوه سفید، یک اصطلاح کلی می باشد که به انواع قهوه با شیر و خامه اطلاق میشود؛ در حالی که قهوه سفید ایپوه، نوعی خاص از قهوه است. نوشیدنی های گرم گونه های متمایز داره که در ادامه به چندتا از دارای ترین اون ها اشاره میکنم . نوشیدنی که اغلب در کافه و کافیشاپها عرضه میشه و افراد می تونند به مانند چای اون رو روزمره مصرف کنن. دارای تناول کردن هات چاکلتی که روی آن را خامه منتخب متشکل از 2 % شیر پوشانده می باشد حدود 490 واحد انرژی، یا 65 درصد چربی اشباع شده به رخ روزانه وارد تن شما می شود.این ماده در مقایسه اساسی دو تکه آبنبات چوبی میزان بیشتری قند خواهد داشت. اسم همین نوشیدنی از فرایند کشیده شدن چای در حین ریختن آن در جام و ترفند مخصوص آمادهسازی نوشیدنی گرفته شده است. درست کردن کیشر، فراوان بی آلایش است؛ اما برای آمادهسازی این قهوه منحصر به فرد قرار نمیباشد از دستگاههای اتوماتیک قهوهساز یاری بگیرید و در واقع بایستی کیشر را مانند یک چای گیاهی یا دمنوش صحیح کنید. ورژن بی آلایش همین نوشیدنی بهسادگی دارای مخلوط شیر گرم و زردچوبه درست میشود؛ اما میتوان ادویهجات مختلف دیگری همچون هل، فلفل سیاه، میخک و زنجبیل را بهعلاوه مواد اولیه دیگری چون عسل و روغن نارگیل به شیر زردچوبه افزود تا نوشیدنی مقویتری را به دست آورد. قهوه نوشیدنیه که تا چند سال قبل جنبه تجملاتی داشت البته هم اکنون به یکی از نوشیدنیهای روزانه و همگانی مردم کشور ایران تبدیل شده. ورود قهوه به کشور ایران را می توان مربوط به مدت زمان پاد شاه تهماسب یکم دانست ولی در روزگار صفویه جای خود را در میان نوشیدنیهای روزانه ایرانیها گشوده کرد. دمآوری قهوه یزدی به حدود ۶ ساعت زمان نیاز دارد و برای تهیه آن در خانه، باید کمی بردبار باشید.